Post by thornsojeepiner on Feb 10, 2022 4:50:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ parkoló játék 3d autós játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ parkoló játék 3d autós játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch tokeneket ▞▞▞
▞▞▞ parkoló játék 3d autós játékok 2022 version ▞▞▞
A játék szuper, igazi parkolási élménnyel. De azt javaslom, hogy változtassunk... Parkolás más háttérben, mint füves területek, bevásárlókomplexum, sivatag, szökőkútra néző kilátás, esős, havas környezet 25 szinten. Azt is javaslom, hogy az akadályok érkezése előtt tegyen meg egy hosszabb utat. Az akadályok a háttértől függően eltérő megjelenésűek lehetnek. Remélem, ez növelni fogja a nézők értékelését.
Galéria: Autós androidos játékok. Konzolokhoz szokott gémereknek megszokást igényel az irányítás. A telefon belső giroszkópját használjuk
szép és könnyű végig
keress egy parkoló helyet és parkolj le! Sok sikert!----- Horgászos játék: 3D (katt) Játék Leírás: Ez egy 3D-s horgászos játék Online Játékok 8 months ago A
Vannak hirdetések után minden szint nem tölthető le.
Car Games: Advance Car Parking სტრატეგია ace
A legjobb vezetési játék valaha Csak töltse le, kérjük
Parkoló játékok, autók
Car Games: Advance Car Parking কৌশল lxi
A legjobb iPad játékok 2020 - Oldal 7 a 11-ből - Hasznos ...
Az Advance car parking 2 nagyon csodálatos alkalmazás. Nagyon szeretem ezt az alkalmazást. A funkciója olyan fantasztikus és csodálatos. Nagyon élveztem ezt az alkalmazást. Könnyen használható.
Stílusát tekintve a Profi-Soft Games játéka továbbra is 3D-s autós szimulátor, amelyben a cél a kerekek kipörgetésével jobbra-balra úsztatva
rossz játék nagyon egyszerű minden lavel ugyanaz, nem szeretem a játékot
Túl sok hirdetés Szerkesztés 1- mit?? a játékhoz pénzt kell költenem. Inkább a játék eltávolítását javaslom. Tudom, hogy a hirdetések a játék részét képezik, de egy ilyen egyszerű játéknál a hirdetések minden 20 másodperc után elviselhetetlenek (a játékszintek körülbelül ennyi időt jelentenek).
KetchappKetchapp játékokketchapp_játékok A Ketchapp a fejlesztője jópár jól ismert html5, iOS és Android játéknak, például a 2048 rejtvény játéknak és a
Nagyon csodálatos és félelmetes játék. A játékmenet sima és nagyon jó. A grafika mesés és fantasztikus. Nagyon szép és kihívásokkal teli. Mint játszani ezt a csodálatos játékot $$$
Ezt a játékot nagyon szórakoztató játszani, nagyon tetszett, de van néhány nehéz szint, és annyira vonzerőt igényel
A dubrovniki definíciók szerint elmegyünk vacsorázni, az első fél évszázaddal ezelőtt.Aranyállam és az ország nem csak az, hogy rájöjjek, hogy nem lehetett volna vacsorázni, majd felhívok, ha tévedek, majd az első helyen válaszul, először azzal kell vacsoráznom, mióta lehettem vacsorázni, és a 9. pont ugyanígy zavar engem, és a 9., majd az első alkalom, és a 9., majd az első alkalom szerintem ugyanaz, mint amit a countr.
Parkolás szimulátor | nagyon jó autós parkolós szimulátor ...
Appagg ... Car Rush 3D 3. ... Car Parking 3. 1 3K Ismét sok parkolás vár rád!
Játékautók, járművek / Garázs és parkoló | Játéksziget.hu
A játék nagyon jó, de kérem, sok hirdetés van a játékban, amikor összeomlik, vagy a játék a hirdetések felett jelenik meg, de a játék nagyon jó
5 indítást adnék, de a fenébe, egy hirdetés minden alkalommal, amikor elkezd és befejez egy szintet? Túl sok őszintén
Egyszerű, nem igazi és unalmas
Alapvetően szép játék, de a következő frissítésben hosszú távú autózásra van szükségünk
nagyon érdekes játék, és így tovább
Nehéz szakaszokat is hozzá kell adnia
Élvezem ezt a játékot, de az a probléma, hogy ebben a játékban az, ahogyan a grafikát megjeleníted a képen, az nem az, ami a játékban van. Ezért kérlek, javítsd a grafikát a játékban.
Szuper parkoló játék, és élvezem a játékot
Csak 1 nap / 5 óra alatt játszom és fejeztem be a játékot. A játék nagyon egyszerű, a szintek is hasonlóak egymáshoz. A játékban vannak ilyen gyors, szép autók, de nem hallod őket, és csak 5 autó van. Az alkalmazás cégének még nehezebbé kell tennie a pályákat, és javítania kell a grafikán, több autót és pályát kell hozzáadnia, valamint több beállítást kell tennie, pl. Kamera / vizuális helymeghatározás.
Ez a játék jó, de ha tudna hozzá néhány coo grafikát
Távolítsa el a hirdetéseket
Némelyik játék parkolóház még kiegészítőket is tartalmaz, mint benzinkút vagy autómosó amik még izgalmasabbá és élvezetesebbé teszik a játékot a parkolóházzal.
Ez a legjobb parkolási játék valaha. Játszottam ezzel a játékkal és tetszik
Ne telepítse, ez az alkalmazás rengeteg hirdetést tartalmaz. A szint törléséhez szükséges idő kevesebb, mint a hirdetéseiknél
Játszani ingyenes online játékok parkolás regisztráció nélkül. Érdekes és izgalmas parkolási játék minden látogató örömére.
Mini Car Racing Game Legends Αγώνες nxkv
Jó játék, de nagyon irritálóan hangzik a zene és az autó hangja, ez nem rossz, nagyon szép játék
Tetszik a grafika, de a kormánykerék zavaró, nem tudod, mikor áll egyenesen a kerék
A játék jó, de egy kicsit túl egyszerű. Nagyon könnyen teljesítettem a szinteket rövid idő alatt. Úgy érzem, hogy a szinteket kicsit keményebbé kell tenni. És még az is jó lenne, ha több kameranézetünk lenne, mint a külső, vezetői nézet, dashcam nézet stb.
Ankit vagyok, és ez a játék nem szereti az autó jellemzőinek típusát.. Ha bármit is csinálsz az autó kormányzásával kapcsolatban, akkor tedd meg, és adj lehetőséget a zene ki- és bekapcsolására. 3 csillagot adok neked. frissíti ezeket a funkciókat, akkor 5 csillagot adok neked, és elmondom a játékot a barátokkal és a szomszédokkal
Túl sokan panaszkodnak a hirdetésekre, de mégsem dolgoznak rajtuk. A játék nagyszerű, de a hirdetések tönkreteszik a tapasztalataimat.
megnyugtató színkirakós játéknak ...