Post by blephemwonapec on Mar 7, 2022 9:37:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšení primogems ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá, ale spousta hackerů přichází v bedwars, prosím opravte tento problém, je to velký problém.
Dobře, takže... proto jsem dal 3 starty, protože je spousta hackerů a do každé hry v bedwars vstoupím 1 nebo 2 hackeři, ale tato hra je zábavná! A pls dup závada opravit I dont like 3 hrudníku dup
Super hraju to s kámoškama a poznáte tam hodně kamarádů 😊 😁❤️😂👌
To je skvělá aplikace, ale problém je v tom, že pěkné šaty jsou pouze pro bohaté hráče blockman, měli byste také dát nějaké pěkné oblečení s mincemi, ale pěknou aplikaci jsem dal 5 hvězdiček
Blockman Go アーケード ymtr
Herní grafika potřebuje zlepšit. Runy v Bedwars jsou nespravedlivé. Hra je placená za výhru a nákladná. Aktualizace regionu je na hovno a stále zaostává. Odstraňte aktualizaci regionu, i když zaostává, alespoň můžete mít spoustu přátel.A můžete přivést zpět své staré přátele.
Dobrá hra, ale jeden problém, nákupy a přehnané předměty...Nákupy jsou v pořádku, ale jsou tam přemožitelné předměty.
Hrozný nejde mi to aktualizovat Jako Doporučuji je to super hra ale nejde mi to aktualizovat ani můj kamarád nepochopil co je ten batoh v BedWars A ani neví jak vytáhnout ty položky v tom batohu
Hra je celkem dobrá jenom je tam hrozná ovladatelnost.
Soo block men go Mám pár věcí, které hru dělají špatnou 1. Hackeři: když hraju postelové války, musí tam být hacker, který prostě přiletí na moji základnu a zabije nás 2. Pohlaví: můj přítel přispěchal a vybral si dívku, když je to kluk, proč se nemůže změnit? 3.updates: co přesně aktualizujete? 4. Roční období: neaktualizujte jen postelové války a aktualizujte hru pro ostatní 5: online šikana: bohatí lidé si dělají legraci z noobů? (VŠICHNI ZAČÍNÁME STEJNĚ NOOBS) Doufám, že to můžete napravit, pls
nejde mi nainstalovat
Blockman Go Аркады sibv
Nejhorší hra na světě
Proč je zapnutý blockman go Zdroje jsou připraveny, nefunguje to pls opravte chyby
Zábavné, ale můžete prosím vrátit bug in sky block, který dělá spoustu předmětů? Protože dělám chybu za to, že ji dávám zdarma, vraťte ji prosím eh!
Je to dobré ale občas to nefunguje
Baixar Pizza Home APK | Jogos e aplicativos Android - APKfun
Velmi dobrá hra. Ale bohužel existuje mnoho nesprávných uživatelů, kteří hru hacknou. Z tohoto důvodu my, normální uživatelé, nemůžeme hrát hru správně a jsme pokaždé poraženi hackery. Doufám, že tento problém vyřešíte.
Už je to 3/4 roku, co to vyšlo na ios, ale pc zatím nic.. :-\ ... Blockman Gets More: jayenkai.socoder.net/2009/11/y2w12-blockman-gets-more/
tato aplikace je velmi zábavná a mapy jsou také velmi kreativní, ale hackeři se připojují k serveru a kazí zábavu, doufám, že budou brzy odstraněny. ale kromě toho! aplikace je velmi zábavná hrát s přáteli a rodinou
Je to good game ale skoro každou hru tam jsou hackeři takže v bed wars skoro každou hru tam jeden týpek zničí všem postel od začátku hry,vůbec to nejde hrát pls opravíte to nějak
Tato hra laguje dokonce mám 5G síť, ale tato hra laguje tato hra je nejhorší hra tato hra je na hovno Obchodoval jsem s skyblockem a lagoval jako první jsem dal, ale byl jsem odpojen a ztratil jsem 64 EMERLAD BLOCK co chceš chceš abych zuřil nebo něco jiného a tato hra je opravdu na hovno
Pouze 2 hvězdičky, protože v této hře hraji sky block, ale asi o 3 dny později se nemohu znovu připojit k sky block plz opravte to :/ :/
Podívejte se na nejnovější a nejlepší klipy ze hry Blockman Go na Twitchi. Zaregistrujte se nebo se přihlaste, přidejte se ke komunitě a sledujte své
Hacked Sky Block na Androidu Cheaty a kódy
Blockman Go アーケード ymtr
Je to hrozně dobrá hra, až na to že to bere moc baterie. Jinak DOPORUČUJI pro každého kdo nechce nebo nesmí utrácet za minecraft. Podle mě je to lepší než minecraft za peníze. Ale je škoda, že tam není týmový Build Battle.
Hru jsem asi před rokem, půl roku hrála s přáteli i sama. Měla jsem tam toho hodně, ale potom jsem to po nějaké době zapla a všechno bylo pryč, nic nemám. Začínám od začátku ve všem! Teď bych si moc ráda zahrála, ale ne od začátku a bez věcí o které jsem přišla, o přátelích co jsem tam měla atd. Moc mě to mrzí.
Blockman Go Arkádové cfv
Vývojáři by se měli opravdu zaměřit na jiné hry, protože se zaměřují pouze na bedwars, vím, že je to nejprodávanější herní režim, protože většina hráčů je placena za vítězství.
Aplikace mě hodně bavila ,měla jsem tam hodně přátel ,ale jednou si mě přidal do friend nějaký parchant a vzal mi účet!! ( Bohužel si nepamatuji jeho jméno (přezdívku) ale já se tam jmenovala mccednik měla jsem super skin stál mě opravdu moc času a trpělivosti než jsem si na něj našetřila.... Prosím vás abyste s tím zkusili něco udělat předem děkuji. ..
Nedá se říct, že je to opravdu dobré, ne, je to nejlepší, ale jeho aktualizace trvají příliš dlouho a nemůžeme si přečíst zprávy našeho klanu, pokud se verze liší, a pozvat týmovou zprávu také nemůžeme ani navštívit ostrov našich přátel. A prosím, přineste zpět starého dupe v skyblock a další, je to jako platit za výhru, takže to prosím opravte
Pro PROFÌKI
Tato hra je dobrá, ale množství práce ve hře je velmi nízké, jedná se o mix minecraftu a robloxu, ale je to napůl slušné
Crash Dive Simulasi cty
stáhnout a nainstalovat Blockman Go APK.1 apk od Blockman GO Studio - Sandboxová herní platforma, ... Kategorie : Arkádové
Stop Motion Studio 6.1.1.8504 Direct Download APK nejnovější verzi pro Android zařízení (telefon, tablet PC s emulátor) zdarma. Udělejme film.
Bg mají dobrý skin, ale nudím se, protože vždy hraji všechny hry pouze 1krát bg nemám dobrou hru pouze sky block a bedwars plz mějte dobrou hru a zábavu a krásnou Oblast ahoj.......... ................................................................... ................................................................... ................................................................... ................................................................... ................................................................... ................................................................... ........
Jde to, minecraft tl sice asi nenahradí ale dobrý!👌👌👌👏👏👏
Je to dobrá hra ale ty Gcubes mě serou mám hodně kostek ale modrých a ty Gcubes tam nemáj ani bejt stojí to prachy a chci aby tam nebyli Gcubes