Post by blephemwonapec on Mar 7, 2022 9:53:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ buborékok játék-Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ buborékok játék-Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ buborékok játék-Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Jó volt
nagyon jo
Sparabolle - Bubble shoot Casual uqq
Baszkot kurva reklám minden lépésre szedjétek ki a kurva picsaban
Remek játék lehet, de ma délután összeomlott, és azóta nem tudom újraindítani.
Ez egy gyönyörű játék, de ennek a játéknak van egy nagyon nagy problémája. Ez a "buborék lövöldözős" játék, amelynek nincs 325-ös, 326-os szintje. Hol van mindkét szint. Mondja, hogy nem tudok továbblépni a probléma miatt, kérem segítsen.
Érdekes
2
régen tetszett, most inkább fájdalom, mert nincs elég buborék a pálya első részének befejezéséhez és túl sok a hosszú reklám
Játszani jó
氣球泡泡射擊-女孩最愛 休閒 fmt
Szegény
Szép kis játék, de szintenként két hirdetés? Elég gyorsan eltávolították.
氣球泡泡射擊-女孩最愛 休閒 fmt
Időnkét fos reklámot nem hozz és olyankor kilép vagy is -1 élett meg olyan golyókat hozz be hogy nem lehet őket előni
Reklámok... Reklámok mindenhol.
Szórakoztató játék
Tény megy pik-pak, csak így jön a reklám is kb minden pálya után az 4.-től kezdve. Az ennyire egyszerű grafikájú, szinte alig valami animációjú játék nem tudja magát eladni így.
Szeretem ezt a játékot...és szeretlek titeket a játékalkalmazások...tq annyira...
Olyan könnyű játszani. Legyen kicsit kemény
Sok a reklám csak ennyi a baja
Sparabolle - Bubble shoot Casual uqq
Nagyvázsony
Egyszerüen de nagyszerü játék mindenkinek ajánlom köszönöm, hogy ez a játék létrejött Dóra
Frissítés óta kidobál. Ha javítva lesz akkor 5 csillag.
Buborék. Vadász. Játszma, meccs
Sok reklámhoz hasonlóan a játék semmi különös
Nagyon szép off nagyon jó idő pass gaming aap
Tetszik a játék, de pokolian sok reklám van benne, amelyek minden lehetséges kattintásra felbukkannak. Miért nem csökkenti a hirdetések gyakoriságát, különben el kell távolítanom, mert a hirdetések túl sokak ahhoz, hogy elrontsák a játék hangulatát. Mr.Developers, kérem, találjon más módot a beáramló pénz forrására. A hirdetésekkel keresni túl olcsó.
Lenyűgözött ez a játék
Fruit Link - Line Blast Εύκολα denh
Jó játszani a játékot, de a 3420-as játék után nem folytatódik a 3421-es indítás, mit csinált vagy nem csinált a programozó a játék folytatásához? Szeretném a végtelenségig folytatni ezt a játékot. Remélem valaki utánanéz a problémának, köszönöm. Telepítettem a legújabb frissítést, de továbbra sem folytatódik a játék.
Ez egy gyönyörű játék, de van benne néhány hiba. Ha megpróbálsz újrajátszani egy játékot, az valójában két hellyel visszamegy. Volt. Ha a 24-gyel játszol, és egy csillagot szerezsz, és úgy döntesz, hogy újra játszol a 24-el, akkor valójában a 23-asra megy vissza. A fejlesztőnek eggyel előre kell léptetnie a számlálót, majd eggyel csökkentenie kell, ha a visszajátszás gomb ki van választva. Vannak más hibák is, például az előrelépés helyett hátrafelé.Például, ha a 81-gyel játszol és 3 csillagot nyersz, és kiválasztod a következő nyilat, akkor valójában a 80-asra lépsz. A játék szép, ha ezeket a hibákat kijavítják. De akkor megint ki nézi ezeket a véleményeket. Úgy veszem észre, hogy majdnem 50 000 vélemény jelent meg. Van mód a fejlesztővel kapcsolatba lépni? Mivel programozó vagyok, jobban tudok neki segíteni a hibákban, ha tudok neki emailt küldeni. Azt is lehet, hogy nem is tudja, hogy vannak hibák, és csak egy másik személy említi azokat a hibákat, amelyekre rápillantok, és a 881-es szintről beszél.
Rendben köszönöm
Játszhatok egy barátommal
Imádom ezt a játékot, majdnem 80 éves vagyok, és ahogy látod órákig tudok játszani, ez nem vicc
Gyorsabb a mozdulatok között
Eddig remek játék, reméljük, hogy egyre nagyobb kihívás lesz.
KÖSZÖNÖM élvezem és nagyon egyszerű semmi sok hirdetés 👍👍👍👍👍💗
Élvezte a változatosságot. Úgy tűnik, hogy a játék a 3401-nél áll meg? Miért?
nagyon joooo!!
Eddig elég könnyű. Kicsit unalmas volt, de úgy gondoltam, hogy megpróbálom.