Post by blephemwonapec on Mar 7, 2022 10:11:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 5e Bestiary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 5e Bestiary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες αύξηση κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ 5e Bestiary 2022 version ▞▞▞
Καταπληκτική εφαρμογή! Πρέπει να κατεβάσετε πακέτα χρησιμοποιώντας την καρτέλα "Διαχείριση πόρων" στο μενού, αλλά αξίζει τον κόπο!
Είναι πολύ καλοδουλεμένο και ένας εξαιρετικός πόρος για χρήση του, απλώς λείπει κάτι που θα το έκανε υπέροχο να είναι καλύτερο φίλτρο/ταξινόμηση κυρίως για πράγματα όπως συγκεκριμένα πλάσματα CR, τύπους πλασμάτων όπως στοιχειώδη, απέθαντο, θηρίο, ανθρωποειδές, κ.λπ. και περιβάλλοντα που είναι συνήθως σε δάση, βουνά, επιδόρπια, ωκεανούς κ.λπ. Κάτι παρόμοιο με τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή Items ταξινομεί τα πράγματα θα λειτουργούσε πολύ καλά.
Είναι απλώς μια λίστα με αλφαβητική σειρά. Έλλειψη επιλογών αναζήτησης
Εξαιρετικός πόρος για οποιοδήποτε DM. Μακράν το καλύτερο κτηνοτροφείο εδώ.
Το λατρεύω και το γεγονός ότι ένα μάτσο δεν έχει γνώση οφείλεται στο ότι είναι τροποποιήσεις σε άλλα στατιστικά στοιχεία. Μου αρέσει απλώς να χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή.
Φανταστική εφαρμογή! Το αγαπώ τόσο πολύ. Θα μου άρεσε η δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον λίστες αγαπημένων.
Η εφαρμογή διακόπτεται κάθε φορά που προσπαθώ να διαχειριστώ πηγές, χωρίς αυτήν τη δυνατότητα, η εφαρμογή έχει μόνο τα μπλοκ στατιστικών στοιχείων για τα τυπικά πλάσματα. Διαφορετικά ένα εύχρηστο εργαλείο αναφοράς.
Αυτή η εφαρμογή ήταν πολύ χρήσιμη στη διαχείριση των τεράτων μου για επερχόμενες συνεδρίες. Ο οδηγός του Van Richten για το Ravenloft έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, θα ήθελα πολύ να δούμε την εφαρμογή (και άλλες εφαρμογές σε αυτό το δίκτυο εφαρμογών) να ενημερώνονται. Εάν είναι θέμα χρονικού περιορισμού να το πληκτρολογήσω ή δεν έχω το αρχικό υλικό, θα ήμουν πολύ χαρούμενος να πληκτρολογήσω ό,τι χρειάζεται (έχω το βιβλίο).
5e Bestiary Zabava dsn
Επομένως, η ίδια η εφαρμογή είναι εξαιρετική, αλλά κάθε τόσο φαίνεται να διαγράφει όλες τις πηγές και πρέπει να τις κατεβάσω ξανά, κάτι που τώρα δεν φαίνεται να λειτουργεί καθώς αρχίζει η λήψη και αποτυγχάνει εν μέρει είτε επαναφέροντας την εφαρμογή είτε λέγοντας απλώς ότι η λήψη απέτυχε. Το πρόβλημα των πηγών που διαγράφονται τυχαία είναι κάτι που συμβαίνει και με τις 4 αυτές εφαρμογές και όχι μόνο με αυτήν
Futurama: Worlds of Tomorrow სათავგადასავლო zuz
Δεν είναι όλη η γνώση για το τέρας, αλλά μπορώ να κάνω μια καμπάνια με αυτό
Είναι χρήσιμο, αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες και ειλικρινά αυτό είναι το καλύτερο μέρος για το πραγματικό κτηνοτροφικό
Δίνει καλή περιγραφή των πλασμάτων
Ενοχλητικά αναδυόμενα πρόσθετα, που απεγκαταστάθηκαν αμέσως
Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που κρατά όλα τα πλάσματα. Μακάρι να είχαν μια δυνατότητα περιβάλλοντος για να δουν πού μπορούν να βρεθούν πλάσματα.
Όλα τα τέρατα D&D σε ένα μέρος. Ιδανικό για γρήγορη αναζήτηση ή περιήγηση για να ρέουν οι ιδέες.
Κάνει καλά τη δουλειά του, εύχομαι μόνο τα καλύτερα!
Πολύ ωραία. Θα ήθελα μερικές φωτογραφίες πάντως.
Βελτιωμένο και περιγραφικό. Υπέροχο περιεχόμενο!
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική, ως DM είναι πολύ συνηθισμένο για τους παίκτες μου να βγαίνουν από τις ράγες και να παραλείπουν αυτό που είχα σχεδιάσει για το βράδυ. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, μπορώ να βγάλω γρήγορα στατιστικά για συναντήσεις που δεν είχα προγραμματίσει. Μπορείτε να ταξινομήσετε κατά CR ή να αναζητήσετε το όνομά μου ή τον τύπο του πλάσματος. Χρειάζεστε μια γρήγορη συνάντηση με δαίμονες; Απλώς πληκτρολογήστε demon στη γραμμή αναζήτησης, ταξινομήστε κατά CR και bam πολεμούν έναν δαίμονα αλυσίδας και τέσσερις απατεώνες τώρα.
εξαιρετική εφαρμογή. Τόσο απλό.
Πολύ χρήσιμο εργαλείο
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή και έχει διάφορες χρήσεις. Οι διαφημίσεις δεν παρεμποδίζουν πάρα πολύ και όλα είναι εύκολα στην πλοήγηση. Η μόνη μου επιθυμία είναι να εμφανίζονται τα μπόνους επάρκειας για μπλοκ stat που τα διαθέτουν.
Είχα την εφαρμογή στο παρελθόν, και είναι καταπληκτική! Δυστυχώς αυτή τη φορά του αρέσει να κλείνει 15 δευτερόλεπτα αφότου το ανοίξω. Κάθε φορά. Ίσως είναι θέμα συμβατότητας, αλλά είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα για να το κατεβάσουμε από 5 αστέρια.
Εξαιρετική εφαρμογή και η δυνατότητα προσθήκης/αφαίρεσης περιεχομένου από το βιβλίο πηγής είναι εξαιρετική!
Είναι εύκολο και βολικό, έχει φανεί χρήσιμο στο τραπέζι και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας!
Πολύ καλά. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες επιλογές φίλτρου
Πραγματικά εύκολο στη χρήση. Εύκολη εισαγωγή από άλλες τυπικές πηγές και εύκολο φιλτράρισμα πηγών που δεν θέλετε να αναζητήσετε
Οι διαφημίσεις με κάνουν να μισώ αμέσως τα πάντα.
Λατρεύω την εφαρμογή αλλά 1 πράγμα. Στις φωτογραφίες, η εικόνα των πηγών λήψης δείχνει συγκεκριμένα τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και το χόμπιτ, αλλά στον ιστότοπο με μεταφέρει στο Δεν το βλέπω, θα μπορούσατε να μου πείτε πού να πάρω το lotr για την εφαρμογή όπως στις φωτογραφίες
Φανταστική εφαρμογή, αλλά χρειάζεται πραγματικά έναν τρόπο για να δείξω απλά συγκεκριμένα cr τέρατα που τα έχουν στη σειρά είναι υπέροχη, αλλά όταν πρέπει να βρω κάτι cr 9 για το πάρτι μου είναι λίγο πιο δύσκολο με πολλή κύλιση
Χρησιμοποιήστε για να είναι καλό..χρειάζομαι επισκευή. Επίσης λυπηρό που πλήρωσα για προσθήκη δωρεάν και από τη νέα ενημέρωση το πήραν και δεν δίνουν καν την επιλογή πια. Θα προτιμούσα να πληρώσω για μια εφαρμογή παρά να μπλοκάρω τις σελίδες με ηλίθιες διαφημίσεις κινουμένων σχεδίων. Επίσης, δεδομένου ότι το "έφτιαξαν" η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να κοιτάξω τις σελίδες του lore. Κλειδώνει κατά την αναζήτηση. Συνιστώ αυτή την εφαρμογή και όλες τις εφαρμογές 5e σε όλους τους παίκτες μου, αλλά δεν μπορώ πια. Μακάρι να μην είχα διαγράψει ποτέ την παλαιότερη έκδοση.
5e Bestiary Zabava dsn
Αυτή η εφαρμογή με βοηθάει πολύ με την καμπάνια D&D.
Περιέχει μόνο τέρατα και NPC από το Monster Manual. θα μπορούσε να περιέχει περισσότερα, κάτι που θα το έκανε καλύτερο. Μήπως έχετε ένα χαρακτηριστικό για να δημιουργήσετε τα δικά σας πλάσματα σε αυτό; EDIT: Έχουν τέρατα από όλες τις πηγές υλικού, απλά πρέπει να τα διαχειριστείτε. Θα μπορούσε να έχει ακόμα μια επιλογή να φτιάξετε τα δικά σας NPC και Monsters.
Δεν θα ανοίξει πια τα στατιστικά των τεράτων
Αυτή θα ήταν μια εφαρμογή 5 αστέρων για την οποία θα πλήρωνα ευχαρίστως, καθώς και όλες οι σχετικές εφαρμογές... εκτός από το ότι το κουμπί επιστροφής δεν φαίνεται να λειτουργεί στη συσκευή μου. Χρειάζονται επιπλέον 2 δευτερόλεπτα για να κλείσετε και να ανοίξετε την εφαρμογή για να δείτε ένα διαφορετικό πλάσμα, αλλά όταν συγκρίνετε πλάσματα γίνεται ενοχλητικό γιατί πρέπει να το κάνετε ξανά και ξανά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εφαρμογή σε DM και druids. Ειλικρινά, είναι ακόμα τόσο χρήσιμο που μπορεί να το πληρώσω ούτως ή άλλως. Σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό.
Το έχω χρησιμοποιήσει για wildshape τόσο συχνά, είναι εξαιρετικά χρήσιμο, αν και οι εφαρμογές μπορεί να γίνουν λίγο ενοχλητικές.
Καλός
Πολύ ωραία εφαρμογή, λειτουργεί καλά. Θα ήθελα μια επιλογή φίλτρου, αλλά η ταξινόμηση κατά ABC ή CR λειτουργεί αρκετά καλά.
Καλή αναφορά στο τέρας, αλλά η καρτέλα lore είναι άχρηστη και ένα σωρό διαφημίσεις
Ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι, τίποτα πολύ πλούσιο ή πολύ λίγο.
5e Bestiary Zabava dsn
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή και την έχω χρησιμοποιήσει για πολύ καιρό. Μου αρέσει η ενημέρωση, αλλά θα ήθελα να μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφίες για να συμπληρώσω αυτές που λείπουν.
Καταπληκτική εφαρμογή για τον κύριο του dungeon
Λατρεύω απόλυτα την εφαρμογή. Τόσο εξαιρετικά χρήσιμο!Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως, κάθε φορά που επιχειρώ να ανοίξω την ενότητα "διαχείριση πηγών", η εφαρμογή διακόπτεται και δεν μπορώ να φορτώσω τις άλλες πηγές. Βοηθήστε. Εξαιρετική διεπαφή, αλλά αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα όπου η λήψη του πρόσθετου υλικού αναφοράς καταργεί το SRD ως επιλογή στη λίστα πηγών. Το ζήτημα φαίνεται να εμφανίζεται σε όλες τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει (κτηνοτροφία, αντικείμενα, τάξεις και ξόρκια).
Είναι εξαιρετικό για την εύρεση μπλοκ στατιστικών στοιχείων. Έχει προβλήματα με τη φόρτωση, αλλά είναι συνήθως ήσσονος σημασίας. Ορισμένα μπλοκ stat έχουν ζητήματα όπου θα δείχνει αυτό που υποθέτω ότι είναι σενάριο. Φαίνεται ότι σε ορισμένα μπλοκ τα σενάρια έχουν ένα λάθος που αναγκάζει να εμφανίζει το σενάριο αντί για τις πραγματικές πληροφορίες με τρόπο που μπορεί να διαβαστεί.
5e Bestiary Zabava dsn
Ειλικρινά δεν νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε μια καλύτερη εφαρμογή Bestiary. Όπως, δεν ξέρω πώς δεν επικοινωνούν μαζί τους οι δικηγόροι του WotC για να το καταργήσουν. Έχει κάθε επίσημο πλάσμα μέχρι το The Wild Beyond the Witchlight δωρεάν (με περιστασιακές προσθήκες). Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση το όνομα, το μέγεθος, τον τύπο ή το βιβλίο πηγής και, στη συνέχεια, να ταξινομήσετε αλφαβητικά ή κατά CR για να βρείτε το πλάσμα που ψάχνετε. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα ήταν μια λογική προσθήκη θα ήταν η δυνατότητα αναζήτησης ανά περιβάλλον.
Κάποτε ήταν καταπληκτική εφαρμογή, ιδκ τι συνέβη, παλιά είχε τα πάντα από όλες τις πηγές στο 5e τώρα δεν καλύπτει καν το εγχειρίδιο του τέρατος, τόσο λυπηρό. Θα ήθελα να επιστρέψω στην παλαιότερη έκδοση. Οι πρόσφατες ενημερώσεις το έκαναν και πάλι υπέροχο
Αυτός είναι ένας εξαιρετικός πόρος για τα επερχόμενα dms, καθώς και για παίκτες που τους αρέσει να μαθαίνουν παραδόσεις τεράτων και στατιστικά (αν και θα ρωτούσα πρώτα το DM σας πριν χρησιμοποιήσω για να μάθουν στατιστικά για τέρατα)